Lifescience Solutions

Lifescience Solutions

Manufacturing Solutions

Manufacturing Solutions

Industry Solutions

Industry Solutions

Planning Solutions

Planning Solutions

Visibility

Visibility

Thomas Stryhn
Adm. Dir., Partner
Cand. Merc. Planlægning
Thomas Stryhn varetager den daglige ledelse og har især ansvaret for kunderne i medicinal og Life science segmentet, hvor han har udviklet en række specifikke tillægsløsninger til Dynamics NAV.
Nogle af disse virksomheder trækker tråde til USA hvor den strenge lovgivning under FDA (Food and Drug Administration) stiller store krav til udviklingen og implementeringen og ikke mindst sporbarheden af løsningerne.
Du kan kontakte Thomas Stryhn direkte på
telefon: +45 60 21 95 02
Peter Kretzmann
Seniorkonsulent
Cand. scient. oecon
Peter Kretzmann er uddannet cand. scient. oecon. fra Århus Universitet og har siden 1997 arbejdet med udvikling og rådgivning inden for Dynamics NAV. De senere år har Peter beskæftiget sig en del med integration til Dynamics NAV, herunder CRM og webshops.
Du kan kontakte Peter Kretzmann direkte på
telefon: +45 61 27 16 16

 

ProFacto har siden etableringen i 2004 primært haft fokus på de producerende virksomheder og en overvejende del af disse er at finde inden for den teknologiske og maskinindustrielle produktionsverden samt medicinal- og lifescience segmentet.

 

Det er især de specielle tilpasninger i den avancerede produktionsstyring, der har formet ProFacto og som løbende bidrager til nichekompetencen.

 

I en årrække var ProFacto A/S også en del af Microsofts europæiske udviklingsteam og assisterede med udviklingen af de nye versioner af Dynamics NAV ligesom spidskompetencerne gennem tiden har været efterspurgt af andre konsulenthuse på specifikke projekter.

 

Erfaringen hos Konsulenterne går helt tilbage til de ældste versioner af Navision, herunder MPS og MRP systemerne og den tidligere PCA løsning.

 

ProFacto A/S er certificeret Microsoft Dynamics NAV partner

 

 

Hvem er vi?

Kontakt os

ProFacto A/S

Lyfaparken
Måløv Byvej 229​

DK-2760 Måløv

Tlf.: +45 60 21 95 02